Etusivu > Tilastoarkisto > Kilpailukyky > Toimialojen menestystekijöitä

Toimialojen menestystekijöitä

SATAKUNTALAISTEN YRITYSTEN TALOUDELLISTA MENESTYMISTÄ KÄSITTELEVIÄ JULKAISUJA

Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä on tehty Satakunnan yritystoiminnan taloudellista menestymistä ja aluekehitystä seuraavaa tutkimusta 2000-luvun alusta lähtien mm. Satakuntaliiton ja seutukuntien yrityspalveluorganisaatioiden rahoittamana. Nyt valmistuneiden kahden julkaisun taustalla on Porin Kauppiassäätiön rahoittamat kauppatieteiden maisteriopiskelijoiden tutkimusryhmät vuosina 2004–2006, joissa yhteensä kahdeksan opiskelijaa ovat tuottaneet Satakunnan ja Porin seudun kehittämisen painopisteet huomioiden valituilta toimialoilta tietoa ko. alojen taloudellisista ja kriittisistä menestystekijöistä muun yksikössä tehtävän aluetaloudellisen tutkimuksen tueksi. Nyt valmistuneilla tutkimusraporteilla päivitetään ja täydennetään vuoden 2001 julkaisua (Satakuntalaisten yritysten taloudelliset toimintaedellytykset ja kriittiset menestystekijät. Tutkimus ohjelmisto-, automaatio-, metalli-, puu- ja elintarvikealan yritysten sekä hotellien menestymisestä Satakunnassa. Toim. Heli Hookana, Porin korkeakouluyksikkö A31/2001).

Tästä voi ladata lehdistötiedotteen, joka sisältää julkaisujen keskeiset tulokset.

Hookana, Heli (2006) (toim.). Satakuntalaisten yritysten taloudelliset toimintaedellytykset ja kriittiset menestystekijät 2000-luvun alussa; tietojenkäsittelypalvelut, meritekninen teollisuus, automaatioala, mainospalvelut, vaate- ja kenkäkauppa. Julkaisusarja A, Turun kauppakorkeakoulu, Porin yksikkö A13/2006.

Hookana, Heli (2006) (toim.). Satakuntalaisten yritysten taloudelliset toimintaedellytykset ja kriittiset menestystekijät – terveydenhuoltopalvelut, kodinkoneliikkeet, metallituotteiden valmistus, puutuoteteollisuus. Julkaisusarja A, Turun kauppakorkeakoulu, Porin yksikkö A14/2006.

Sivu päivitetty 10.03.2015