Kasvuyrityksen talouden hallinta ja rahoitus

Growing Your Business -verkostotapaaminen pidettiin torstaina 30.11.2017 klo 9-12 Rauman kaupungintalon valtuustosalissa.

Ohjelma

Tapaamisessa kuultiin seuraavat puheenvuorot:

Lisää tietoa Juuri Partners Oy:stä: www.juuripartners.fi

Lisää tietoa Rantalainen yhtiöistä: www.rantalainen.fi

Verkoston asiantuntijoista yritysasiantuntija Kari Ruuhela Satakunnan ELY-keskuksesta kertoi yritysten kehittämispalveluista ja kehittämisavustuksesta. Lisäksi tapaamisessa esittäytyi kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Carita Vastinesluoma Satakunnan ELY-keskuksesta kertoen lyhyesti Team Finlandin hyödyistä pk-yrityksille Satakunnassa.

Lisää tietoa Satakunnan ELY-keskuksen palveluista: www.ely-keskus.fi/web/ely/yritysten-kehittamisavustus ja www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut 

Tilaisuuden alkuun Rauman kaupungin elinkeinopalveluiden tervehdyksen toi Kasvua, kehitystä ja uutta liiketoimintaa -hankkeen projektipäällikkö Jaana Suksi

Juuri Partners on uusi suomalainen pääomasijoitusyhtiö, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus sekä velkarahoitus.

Juuri Partners tukee yrittäjiä yrityksen kehittämisessä ja kasvattamisessa sekä rahoittajana että yritykseen voimakkaasti sitoutuneena ulkopuolisena sparraajana. Juuri Rahaston kohdeyrityksissä enemmistöomistajina jatkavat yrittäjät hyötyvät yhteisesti aikaan saadusta omistaja-arvon kasvusta.”

– toimitusjohtaja Samuli Sipilä

Growing Your Business -verkosto kiittää kaikkia puheenvuoron esittäneitä ja erityisesti mukana olleita yrittäjiä!

Sivu päivitetty 11.11.2018

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.